English versionForsideIndkøbsforum for firmaerUdstillingsforum af producenterJobforum
Opret ny profilLOGIN
ProfilFordelePriserKontaktReferencerNyhedsbrevForbindelser

Indhold :

Kompan A/S
Roulundsfabriker A/S (1)
T.O Montage ApS
JMF Randers
Roulundsfabriker A/S (2)
Tooldenmark A/S
Bekaert Handling A/S
Her er du : Forside - Referencer

Referencer

Kompan A/S

Gode kontakter
Vi har ved flere lejligheder indhentet tilbud gennem Buyersbenefit.net og har hver gang fået nogle gode kontakter som har givet os reducerede priser.

Jeg syntes at markedspladsen er let tilgængelig, logisk bygget op og nem at bruge, ligesom det er en stor fordel at man kan vedhæfte sine evt. tegninger og tekniske specifikationer på de emner der sættes i forespørgsel.

Indkøbschef, Michael Kibsgaard
Kompan A/S

Tilbage til top

Roulundsfabriker A/S (1)


Allerede efter at have brugt www.buyersbenefit.net 3 gange havde vi sparet 93.000,-..

Indkøber Bjarne Iversen
Roulundsfabrikker A/S

Tilbage til top

T.O Montage ApS

Ny stor kunde.
Da vi som underleverandører er tvunget til hele tiden at udvide vores kundekreds har vi fundet ud af at, Buyers Benefit er den ideelle sparringspartner for vores videre udvikling.

For nyligt fik vi igennem Buyers Benefit en ny stor kunde, som allerede har lagt en ordre hos os, der vil kunne dække kontingentet flere år fremover. Denne måde at komme i kontakt med nye kunder er en for os både ny, men også meget effektiv og bekvem måde, da vi kan bruge det lige præcis når vi har tid og overskud til dette.

Det at søgningen også er meget målrettet, sparer os for tid og kræfter, da Buyers Benefit på denne måde finder de mest interessante kunder til os.

Alt i alt har vores erfaringer været positive, og vi håber på at servicen på denne markedsplads vil blive udvidet til, at vi også kan fremvise vores virksomhed på denne.

Thomas Larsen
T. O. Montage

Tilbage til top

JMF Randers

Har fået kunder, vi aldrig havde tænkt på selv at opsøge.
Der er nogle mennesker der har lavet et rigtigt godt værktøj, der kan tage meget af arbejdsbyrden fra os alle sammen. Man kan side i ro og fred og med minimal indsats komme i kontakt med så mange nye leverandører.

Som underleverandør af spåntagende bearbejdning og specialmaskiner har vi fået kunder, vi aldrig havde tænkt på selv at opsøge.

Jan Ryssel Paulsen
JMF Randers

Tilbage til top

Roulundsfabriker A/S (2)

Sparede over 50 %
Jeg har flere gange brugt Buyersbenefit.net i forbindelse med indhentning af tilbud på forskellige varer eller i forbindelse med, at jeg skulle finde ny leverandør.

Den ene gang fandt jeg en pakningstype gennem Buyersbenefit.net, som min tidligere leverandør ikke længere kunne leverer og prisen var lavere end det jeg plejede at give.
En anden gang viste det sig, at jeg.faktisk betalte over 50 % for meget for et produkt. Det på trods af, at jeg havde brugt den samme leverandør i over 10 år.

Når jeg har indhentet tilbud gennem Buyersbenefit.net har jeg ofte fået, en bedre pris end jeg fik hos mine faste leverandører. Hvilket har betydet at jeg nu fast bruger flere af de leverandører jeg har fundet gennem Buyersbenefit.net.

Jeg vil helt sikker i fremtiden bruge Buyersbenefit.net når jeg har brug for, at finde nye produkter eller leverandører.

Vedligeholdelsesleder Hans Erik Gjerstorff
Roulundsfabriker A/S

Tilbage til top

Tooldenmark A/S

Endte med selv at tilmelde sig som leverandør.
Vi havde selv indhentet tilbud på noget mærkningsudstyr til mærkning af værktøjsparter, da vi blev opmærksomme på Buyersbenefit.net. Vi prøvede at lægge en forespørgsel og blev meget positivt overrasket, da det viste sig at vi fik flere interessante henvendelser fra helt nye leverandører, som vi slet ikke kendte til i forvejen. Det endte med at vi købte udstyret hos en af de leverandører vi fandt gennem Buyersbenefit.net.

Vi har nu selv tilmeldt os som leverandør hos Buyersbenefit.net.

Produktionschef Jan Hansen
Tooldenmark A/S

Tilbage til top

Bekaert Handling A/S

Fandt hurtigt leverandør som var kvalificeret til opgaven.
Jeg har igennem 1 år, benyttet mig af Buyersbenefit.net i mit arbejde som PTA-ingeniør, som jeg synes er et fint koncept. På en nem og hurtig måde får man kontakt til maskinbyggere og underleverandører, som er kvalificeret til opgaven. Konceptet er nemt, at benytte, og man har alle muligheder for at beskrive og illustrere opgaven med billeder, tegninger og tekst.

Senest har jeg benyttet Buyersbenefit.net i forbindelse med et større maskinbygningsprojekt. Projektet blev lagt ud på Buyersbenefit.net's hjemmeside i form af nogle billeder og en beskrivelse af opgaven. Indenfor 1 døgn fik jeg henvendelse fra 2 virksomheder, som jeg arbejdede videre med.

Produktionstekniker, Michael Nielsen
Bekaert Handling A/S

Tilbage til top

Copyright © 2000-2003 Buyersbenefit.net
Alle rettigheder forbeholdes Buyersbenefit.net
webmaster