English versionForsideIndkøbsforum for firmaerUdstillingsforum af producenterJobforum
Opret ny profilLOGIN
ProfilFordelePriserKontaktReferencerNyhedsbrevForbindelser

Indhold :

Indkøbsforum
Udstillingsforum
Jobforum
Her er du : Forside - Profil

Profil

Buyersbenefit.net er en markedsplads for industri og handelsvirksomheder, hvor man på en nem og hurtig måde kommer i kontakt med den rigtige samarbejdspartner.
Markedsspladsen består af 2 områder, som på hver deres måde giver mulighed for kontakt:

Indkøbsforum

I indkøbsforummet kan man med ord, billeder og tegninger beskrive en opgave man skal have løst. Beskrivelsen sendes derefter direkte ud til alle de leverandører, som på forhånd har tilkendegivet, at de kan løse en opgave indenfor det pågældende område. Hvis leverandørerne mener at de kan løse opgaven udarbejdes et svar, som dækker det der er spurgt på. Svaret er i mange tilfælde et komplet tilbud, hvor der kan være vedhæftet både billeder og tegninger. Svaret indeholder samtidigt oplysninger om firma og kontaktperson, således den videre dialog kan foregå direkte mellem køber og sælger.
Leverandører kan automatisk blive informeret når der er en potentiel kunde, som ønsker en opgave løst.

Udstillingsforum

Udstillingsforummet giver leverandører mulighed for, at præsentere deres virksomhed , deres varer og ydelser der hvor kunderne er. Udstillingsmodulet er at sammenligne med et stort indkøbscenter, hvor man lejer en forretning eller et udstillingslokale.Forretningslokalet er i dette tilfælde et stykke software der kan bruges til at præsenterer sine varer. Det er muligt uden noget kendskab til programmering at vedligeholde sit udstillingslokale. Udstillingslokalet kan indeholde tekst, billeder, tegninger, link mv.
Som køber eller informationsøger vil man på grund af Buyersbenefit.net's unikke søgefunktion hurtigere kunne finde frem til den rigtige leverandør. Søgningen giver et godt overblik over, hvilke kompetencer de forskellige leverandører har, da der ingen begrænsning er i de oplysninger leverandørerne kan lægge ind.

Jobforum

Her kan søges efter nye medarbejdere. Interesserede jobsøgende kan besvare de lagte jobannoncer. Man kan som jobsøgende blive informeret pr. email, hver gang der lægges en ny stillingsannonce som dækker de ønsker man har. Jobannoncer som indrykkes på Buyersbenefit.net, når ud til et stort antal jobsøgende, som på forhånd har tilkende givet, at de er interesseret i et job indenfor det pågældende område.

Tilbage til top
Copyright © 2000-2003 Buyersbenefit.net
Alle rettigheder forbeholdes Buyersbenefit.net
webmaster