English versionForsideIndkøbsforum for firmaerUdstillingsforum af producenterJobforum
Opret ny profilLOGIN
ProfilFordelePriserKontaktReferencerNyhedsbrevForbindelser

Indhold :

Virksomhed
Leverandør
Indkøber
Private
Her er du : Forside - Fordele

Fordele


Virksomhed


Ved at bruge buyersbenefit.net opnår såvel køber som sælger en betydelig effektivisering af Deres indkøbs- og salgsrutiner med heraf følgende tidsbesparelse.
Benyttes Buyersbenefit.nets jobforum i jagten på nye medarbejdere vil Jeres virksomhed med 100 % sikkerhed få sine jobannoncer ud til kvalificerede jobsøgende. Annoncerne sendes direkte ud til jobsøgende, som på forhånd har tilkendegivet, at de er interesseret i et job bestående af de arbejdsopgaver Jeres virksomhed kan tilbyde.

Tilbage til top

Leverandør


Tilbudssituation uden salgsindsats.
Buyersbenefit.net tilbyder et opkoblingssystem, hvor man som leverandør uden, forudgående salgsarbejde, når direkte frem til at kunne afgive tilbud på en konkret forespørgsel fra en potentiel kunde.

Ingen markedsføring.
Som tilmeldt leverandør på Buyersbenefit.net behøver du ikke tænke på markedsføring af Jeres virksomhed. Vi sørger for at Jeres virksomhed bliver synlig i Dansk erhvervsliv og at Jeres virksomhed altid får mulighed for at afgive tilbud på forespørgsler fra potentielle kunder. Vi reklamerer løbende for Buyersbenefit.net og vores tilmeldte leverandører de mest aktuelle steder. Vi benytter os af både traditionelle markedsføringsmetoder som reklame i aviser, tidsskrifter og lignende, men benytter i meget høj grad også Internettet som markedsføringskanal. Desuden går vi ikke af vejen for mere utraditionelle markedsføringsmetoder, som foreksempel uddeling af reklamer på messer og lignende arrangementer. Vi forsøger altid at være så synlig som mulig i pressen.

Bliv automatisk informeret.
Buyersbenefit.net sørger for, at I som leverandør automatisk bliver informeret, når en indkøber søger et produkt indenfor Jeres produktområde.

Eksport muligheder.
Buyersbenefit.net er international. Vi er derfor et oplagt sted at reklamere, hvis I ønsker at fremme Jeres eksport muligheder. Kontakten skabes ved hjælp af en reklame på buyersbenefit.net eller ved at svare på en konkret forespørgsel fra en udenlandsk kunde. Vi tilstræber at være repræsenteret i så mange relevante europæiske søgemaskiner som muligt.

Tilbage til top

Indkøber


Spar op til 60 % på dine indkøb.
Buyersbenefit.net tilbyder et forum, hvor man nemt kan indhente tilbud og sammenligne disse. Vi har haft flere tilfælde, hvor der har været tale om besparelser på op til 60 % på direkte sammenlignelige varer. Typisk vil besparelsen være mellem 10 og 30 %.

Danmarks bedste leverandører.
Vi har med garanti nogen af Danmarks bedste leverandører tilmeldt. De tilknyttede leverandører har alle vurderet, at De er i stand til at konkurrere selv i et prisgennemsigtigt miljø som Buyersbenefit.net er. Buyersbenefit.net´s mål er altid, at have nogen af Danmarks bedste leverandører tilknyttet, således man som indkøber kun kommer i kontakt med kvalitetsleverandører. Dette sikres ved, at alle leverandører skal godkendes af Buyersbenfit.net´s ingeniører, inden de kan udstille deres varer eller afgive tilbud gennem Buyersbenefit.net

Spar tid.
Beskriv Jeres behov en gang og få op til 6 tilbud indenfor få timer. Da I selv beskriver kvalitetsniveau, leveringstid og øvrige krav til Jeres produkt, vil I kun komme i kontakt med leverandører, som kan leverer det I søger.

Specielle opgaver.
Har I brug for at få løst en speciel opgave, som I ikke selv kender løsningen på eller ikke selv kender en leverandør som kan løse, så kan I beskrive opgaven, og derefter kun blive kontaktet af leverandører, som kan klare opgaven. I slipper for, at sidde i timevis og ringe til leverandører, som alligevel ikke kan klare opgaven.

Udenlandske leverandører.
Buyersbenefit.net har leverandører tilmeldt fra flere lande. Ønskes kontakt til leverandører fra lavtlønslande i det tidligere Østeuropa eller andre Europæiske lande, så er www.buyersbenefit.net et oplagt sted at søge efter en leverandører.

Tilbage til top

Private


Private har en unik mulighed for at blive informeret når der slås en interessant jobannonce op, idet man meget detaljeret kan beskrive, hvilke jobtyper man ønsker og derefter kun modtage information om interessante job.

Tilbage til top

Copyright © 2000-2003 Buyersbenefit.net
Alle rettigheder forbeholdes Buyersbenefit.net
webmaster